След следването си в Италия - Международна търговия и икономика през есента на 2005 г. Кирил Неделчев регистрира в гр. Пловдив КРЕПЕЖИ ООД. Фирмата е създадена е с цел реализиране на търговско-посреднически и преводачески услуги. В началото дейността на КРЕПЕЖИ ООД е тясно свързана с Италия:

      От началото на 2006 г. КРЕПЕЖИ ООД е вносител и дистрибутор на:
- неръждаем крепеж - A2
- якостен крепеж - черен и поцинкован

      От края на 2006 г. КРЕПЕЖИ ООД започва да извършва и монтажни дейности на
алуминиеви тръбни парапети в рамките на гр. Пловдив.

      През 2007 г. тази дейност се превръща в основна за фирмата и се извършва напълно
самостоятелно.

      През 2008-2009 г. КРЕПЕЖИ ООД утвърждава позициите си като подизпълнител за алуминиеви парапети към няколко пловдивски и други български строителни компании. Виж списък

      Увеличава се машинният и транспортният парк на фирмата. Оборудва се и ново помещение, с което да се подобри фирмената организация.

      Фирмата предлага също като услуга огъване на алуминиеви тръби за парапети с диаметри ø50 мм., ø40 мм., ø30 мм., ø16 мм. и изработка на анкери за алуминиеви парапети по заявена дължина.

      През 2010 г. КРЕПЕЖИ ООД започна и нова дейност - производство на селскостопанска продукция. Бе наета ябълкова градина в размер на 50 дка в землището на гр. Пловдив. Фирмата се оборудва и с необходимия селскостопански инвентар за нуждите на овощарското си начинание.

      През 2011 г. КРЕПЕЖИ ООД раздели дейностите си в отделни фирми. Търговската част с крепежни елементи бе прехвърлена на фирма ЕТ ДЕСКО - Н. НЕДЕЛЧЕВА - виж контакти. Бе създадено и изцяло ново селскостопанско подразделение - фирма ХИК АГРО ООД, чиято основна дейност е производство на ябълки, праскови и картофи. Обработваемата площ се увеличи на 100 дка.

      През 2012 г. на фирма ХИК АГРО ООД и Кирил Неделчев бе възложено управлението на 1300 дка ябълкова градина в с. Динк. обл. Пловдив собственост на Съни Епъл ЕООД.