Относно ценова информация свързана с предлаганите от нас крепежни изделия моля, направете конкретно запитване, използвайки нашите координати от тази страницаОт какво зависи цената на монтираните тръбни алуминиеви парапети?

Преди да попитате моля, прочетете написаното в сайта! Помислете върху вашите изисквания и след като сте наясно, вече се свържете с нас. Общо взето по телефона обяснаваме неща, които са вече описани тук. На въпроси от типа "Колко струва парапет за стълбище?" не можем да отговорим ако не сте ни предоставили част от изискванията описани по-долу. Необходими са дори чертежи и снимков материал.

В офертите ни се описва всичко, за да стане ясно колко струва исканият парапет. За по-ясна представа вижте примерна оферта

Обикновено получавате цена за 1 линеен метър без ДДС, която зависи от много фактори. Изброяваме ви само най-важните от тях:

- дължина на парапета
- височина на парапета
- приблизителен брой колонки
- вида и броя на останалите вложени материали
- трудността на монтаж
- брой извивки и необходимост от извършване на огъвки
- вид пълнеж
- цвят и дебелина на стъклото, поликарбонатът или декоративна алуминиева мрежа
- брой и разположение на тръбите, ако пълнежът е тръбен
- вида монтаж: стандартен(горен) или страничен
- местоположение на обекта и необходимост от командировъчни разходи

При необходимост наш екип ще ви посети. За нас това е задължително изискване ако обекта е с по-голям метраж. Не се съгласяваме на монтаж без оглед от наша страна.

Примерни оферти и схеми на алуминиеви парапети за строителни фирми и юридически лица

За инвеститори по стопански начин и частни лица моля, посетете тази страница